2018-02-27 06:58:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ne kössön ma fontos megállapodásokat

Napi horoszkóp február 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Két bolygó is támadja a Kos jegyét. Rossz hangulatban van, még önmagával is elégedetlen tud lenni. Nyugodjon meg, ön mindig a megfelelő öltözéket viseli, a megfelelő helyre, megjelenése kifogástalan. Legyen egy kicsit elnézőbb!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Fertőzéses betegséget kaphat, ha magába fojtja agresszív, ellenséges érzéseit. Ha egy problémát nem lehet azonnal megoldani, akkor is jobb, ha mielőbb megpróbál tiszta vizet önteni a pohárba, vagy legalább beszélni róla.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Bár az uralkodó bolygója támadást kap a Marstól, ön mégsem fárad el, hanem egyfajta nyugalomban merülhet el, amelyben a dolgokat még tisztábban is látja, mint egyébként. Most éber és laza lesz egyszerre. Ebben az állapotban fontos dolgok kerülnek új megvilágításba!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A rutin, a mindennapok és a monotónia teherként nyomják a vállát. Tartson kisebb szüneteket, és próbáljon egy kis időt szakítani a hobbijára is. Semmiképpen ne kössön fontos ügyekben megállapodásokat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A családi kötelékeket jelképező bolygó áll az ön jegyében. Most önnek kell elintéznie azokat a dolgokat, amelyekkel a család megbízza. Ez lehet olyasmi is, ami összefügg az ön személyes dolgaival, vagy kedvesével való együttélésben játszik szerepet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma, ha teheti, vegyen ki szabadságot, vagy szabad napot, mert jó lenne, ha azt tehetné, amihez kedve van. Szüksége van arra, hogy felépíthesse önmagát, és a munka helyett megoldást keresne a problémáira. Vásároljon magának valamit, amiben örömét lelheti.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma ön sem engedheti meg magának, hogy abba hagyja a munkát, de a megszokottnál több szünetet kellene tartania, ezt fontos lenne lehetővé tenni. Az is fontos, hogy ne foglalkozzon szerződések aláírásával, és nagyobb beszerzéseket se szervezzen a mai napra.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A Jupiter a Skorpió jegyében áll. Sokkal többet megengedhet magának, mint máskor. A legszebb az lenne, ha nem kellene dolgoznia, és lustálkodással tölthetné ezt a keddet. Este menjen szórakozni. Élvezze a szabadságát, amivel a szerencsebolygó megajándékozza önt.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most óvatosabbnak kellene lennie. A Mars a Nyilas jegyében áll. Elsősorban a családi problémákat kell lerendeznie, és az otthoni dolgokat elintézni. Ha most nem kell dolgoznia, erre lesz bőven ideje, de ha a munkahelyi problémákat is kezelnie kell, akkor húzós lesz ez a nap...
 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Rengeteg a tennivalója, és ennek nagy részével meg is tud birkózni, csak kevés dolog marad holnapra. Itt az ideje, hogy telefonáljon a barátnőjének, mert rengeteg dolgot kell megbeszélniük.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egész nap álmodozó és fáradt lesz. Jól sikerülnek viszont a kreativitást igénylő munkák és minden alkotó tevékenység. Az intuíciója most nagyon erős, hallgasson rá!
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Fontos bolygók állnak a Halak jegyében. Ez kissé több felelősséget ró az ön vállára. Olyan dolgok, amik máskor egy szempillantás alatt sikerültek, most könnyen elfáraszthatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: